top of page

Artist Management

Sinds 2004 verzorgen wij het management voor The FOOLS.

The FOOLS Partyband

Al 20 jaar lang staat The FOOLS synoniem voor een sterke live reputatie en een unieke ambiance die de harten van het publiek keer op keer verovert. Vanaf hun allereerste akkoorden tot de energieke hoogtepunten die legendarisch zijn, heeft deze band een onuitwisbare indruk achtergelaten in de wereld van live entertainment.

 

Begonnen als een groep vrienden met een gedeelde passie,  hebben The FOOLS hun hobby zien transformeren in een professioneel muzikaal avontuur. Met hun jubileum in zicht, blijven ze trouw aan de essentie van hun succes: een ongeëvenaarde live-ervaring waar de scheidslijn tussen artiest en publiek vervaagt in een zinderende samensmelting van plezier en ambiance.

 

Hun nieuwe 'CELEBRATION-TOUR' markeert hun 20-jarige bestaan, een tour die belooft de rijke geschiedenis en de sterke live reputatie van de band te vieren. The FOOLS staan klaar om oude en nieuwe fans te trakteren op de unieke ambiance die ze als geen ander weten te creëren. Het wordt meer dan een concertreeks; het is een ode aan de onvergetelijke momenten die ze samen met hun fans hebben gecreëerd.

 

Deze jubileumtour is een uitnodiging om deel te nemen aan de magie die The FOOLS al twee decennia lang teweegbrengen. Met een repertoire dat net zo tijdloos als vernieuwend is, is elke show een garantie voor een onvergetelijke ervaring.

 

The FOOLS: 20 jaar, één unieke ambiance, en een live reputatie die staat als eens huis.

 

2 mogelijkheden:

Full-set 90 min + bis

(als enige live band)

Festivalset 75 min

(meerdere bands  na elkaar op zelfde podium)

Prijs: 3.350 € ex btw

  • The fools partyband
  • The FOOLS kanaal
Artist management is not a sign... it's an art.
bottom of page